Tele’way

 NIEUW : TELE’WAY 

Voor het verwijderen van bijna alle goedaardige oneffenheden, kan je vanaf nu terecht bij salon 20! O.a Couperose, Pigmentvlekjes, steelwratjes e.d. worden met de tele’way nagenoeg pijnloos verwijderd. Alleen grotere steelwratjes kunnen wat pijnlijker zijn om weg te halen.

HOE WERKT HET?

Het tele’way apparaat werkt met ultra short high frequency stroom. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Met een kleine naald wordt b.v de kleine rode ader in uw gezicht aangestipt, hierdoor vindt er bloedstolling plaats (coagulatie) De rode ader verdwijnt voor het grootste gedeelte meteen, u ziet dus direct resultaat.

Bij pigment of steelwratjes, wordt er met de naald over het plekje geschraapt. Het korstje wat de volgende dag ontstaat, valt er na ongeveer een week vanaf. De nieuwe huid zal enige tijd nodig hebben helemaal netjes bij te kleuren.  Vooral bij Pigment kan dit enige tijd duren. Sommige huidjes zijn binnen 4 weken netjes genezen maar het kan ook 4 maanden duren (zie foto) Hierna ziet u niets meer van de behandeling behalve een mooie huid.

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HOE U DE EERSTE WEEK NA DE BEHANDELING, HET BEHANDELDE GEDEELTE MOET VERZORGEN, KRIJGT U VOOR DE BEHANDELING IN DE SALON. of app / bel voor meer informatie.

 

PRIJZEN:

Prijzen nu vanaf €17,- voor steelwratjes .

couperose vanaf €45,-

Voor alle prijzen, neem contact op.

Nodig voor een mooie genezing:

Antisept : €6,50

High colour inflame zalf : € 15.50

SAMEN VOOR : € 20,-

Met de tele’way werk ik bij coupersose en pigment in sessies, per sessie kan er een plek behandeld worden van ongeveer 3,5 bij 3,5 cm. Dit is om de mooiste resultaten te behalen, ter bescherming van de huid en om ontstekingen te voorkomen. Bij hoge uitzondering kan er een dubbele sessie geboekt worden.

Wil jij van couperose of andere oneffenheden af? Maak dan nu een afspraak!

Alle behandelingen bij Salon 20 zijn op eigen risico.

Tip : De  eerste 4 dagen na de behandeling zal de huid rood, dik en korstjes hebben. Heeft u een feestje of uitje binnen de eerste week na de behandeling, kan dit een reden zijn om de behandeling uit te stellen.