Salon 20 in 2023! Wees welkom…

Lieve lezer, de beste wensen voor 2023! Laten we er samen een prachtig jaar van maken.

Op deze site vindt je alle nieuwe behandelingen en prijzen.

In 2023 zijn de behandelingen iets duurder geworden. De Nieuwe prijslijst staat vast tot Maart, hierna wordt er opnieuw naar gekeken. 

Wil je zeker zijn van een vaste prijs, zonder eventuele tussentijdse prijsstijging ? Koop dan een Voordelige Jaarkaart , voor een vaste lage prijs, heb je dan recht op 7 behandelingen met veel extra’s, te verdelen over heel 2023! Je kan er dus ook een kuur van maken. Perfect voor huidverbetering!

Er zal géén aanbieding van de maand zijn op complete gezichtsbehandelingen in 2023.                                    Er zullen tussendoor wel aanbiedingen zijn op producten of losse behandelingen.

De salon is op afspraak open!

 

Niet nieuw, wel nog steeds te boeken in 2023:

TELE’WAY 

Voor het verwijderen van bijna alle goedaardige oneffenheden, kan je vanaf nu terecht bij salon 20! O.a Couperose, Pigmentvlekjes, steelwratjes e.d. worden met de tele’way nagenoeg pijnloos verwijderd. Alleen grotere steelwratjes kunnen wat pijnlijker zijn om weg te halen.

HOE WERKT HET?

Het tele’way apparaat werkt met ultra short high frequency stroom. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Met een kleine naald wordt b.v de kleine rode ader in uw gezicht aangestipt, hierdoor vindt er bloedstolling plaats (coagulatie) De rode ader verdwijnt voor het grootste gedeelte meteen, u ziet dus direct resultaat.

Bij pigment of steelwratjes, wordt er met de naald over het plekje geschraapt. Het korstje wat de volgende dag ontstaat, valt er na ongeveer een week vanaf. De nieuwe huid zal enige tijd nodig hebben helemaal netjes bij te kleuren.  Vooral bij Pigment kan dit enige tijd duren. Sommige huidjes zijn binnen 4 weken netjes genezen maar het kan ook 4 maanden duren (zie foto) Hierna ziet u niets meer van de behandeling behalve een mooie huid.

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HOE U DE EERSTE WEEK NA DE BEHANDELING, HET BEHANDELDE GEDEELTE MOET VERZORGEN, KRIJGT U VOOR DE BEHANDELING IN DE SALON. of app / bel voor meer informatie.

 

PRIJZEN 2023:

Prijzen nu vanaf €20,-

Nodig voor een mooie genezing:

Antisept : €7,50

High colour inflame zalf : € 17.50

Met de tele’way werk ik bij coupersose en pigment in sessies, per sessie kan er een plek behandeld worden van ongeveer 3cm bij 3 cm. Dit is om de mooiste resultaten te behalen, ter bescherming van de huid en om ontstekingen te voorkomen. Bij hoge uitzondering kan er een dubbele sessie geboekt worden.

Wil jij van couperose of andere oneffenheden af? Maak dan nu een afspraak!

Alle behandelingen bij Salon 20 zijn op eigen risico.

Tip : De  eerste 4 dagen na de behandeling zal de huid rood, dik en korstjes hebben. Heeft u een feestje of uitje binnen de eerste week na de behandeling, kan dit een reden zijn om de behandeling uit te stellen.