Kuur voor huidverbetering met een Peeling (aanrader!)

Wil je je huid echt verbeteren? Dan is het aan te raden te starten met een intensive kuur voor huidverbetering. Hierdoor krijgt je huid een echte boost en zie je snel resultaat.  Een kuur betekent dat je elke week een behandeling ondergaat ! minimaal 4 weken, daarna is het mogelijk om nog 2 tot 4x  om de week langs te komen. De reden hiervoor is dat de peeling elke keer een dun laagje van de huid afhaalt en omdat je in de diepte wil werken voor huidverbetering, en niet steeds “hetzelfde” laagje dun wil houden moet je korte tijd wat vaker langskomen.  Hierna stopt de kuur en stap je over op de overige behandelingen om het resultaat te behouden.  Meestal 1x in de 4 , 6 of 8 weken. 

  1. Basic Boost  6x (in 6 weken )   €250,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion, kort verwijderen van oneffenheden, huid-verbeterende peeling!

2.  Tiener Boost (acne) 6x (in 6 weken)  €250,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion, kort verwijderen van oneffenheden, black mask,  huid-verbeterende peeling!

3. Fruitzuur kuur  6x (in 6 weken)    €300,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion, kort verwijderen van oneffenheden, massage met fruitacid mask , fruitzuur Peeling, dagcrème.

4. Huidversteviging    8x ( let op 2x per week) €400,- ….of…. 10x (2x per week) €500,-

Liever 1x per week? 8x €500,-…. of…. 10x €600,-

Door het Skinlift masker en beau-tox serum afgewisseld met een huid verbeterende peeling, massage met ultra theapie en bindweefselgrepen krijg je een strakker en jonger uitziende huid.

5.  Acne Super boost  6x (1x per week) €400,- …of… 8x (1x per week) €500,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion, kort verwijderen van oneffenheden, kalmerend masker, black mask extra sterk, drying lotion,  huid-verbeterende peeling!

6. Micro needling met hyaluron en Vitamine C  6x  (2 x per maand, 3x needle, 3x peeling) € 400,-

Ook belangrijk:

Huidverbetering d.m.v. Producten !  Heel veel huidproblemen ontstaan door het verkeerde product te gebruiken. Bij een vette huid past geen product wat veel vetten aan de huid afgeeft en ook het gebruik van alcohol op een puistje kan de huid op het verkeerde spoor zetten. Zo denkt de huid dat hij uitdroogt en zal meer talg aanmaken. Voor deze huid kan een product met o.a. salicylzuur, zinkoxide en vitamine F en de juiste alcohol, een goede oplossing zijn. Alexandre Fabelle heeft voor ieder huidtype en voor ieder huidprobleem meerdere producten zo aangepast dat ze perfect zijn voor het oplossen van dat huidprobleem. Binnen enkele weken maar soms ook echt al binnen enkele dagen zie je de huid mooier worden.

Wel moet je er rekening mee houden dat je thuis goed moet smeren. In mijn salon krijgt je,  naast persoonlijk advies ook goede persoonlijke uitleg en begeleiding bij de producten die je koopt.

Alle behandelingen bij Salon 20, zijn op eigen risico.

TIJDENS JE KUUR, KRIJG JE BIJ AANKOOP VAN 3 PRODUCTEN TEGELIJK, ÉÉN GRATIS BEHANDELING EXTRA!   ALLEEN BIJ SALON 20!

20200629_182447.jpg

Screenshot_20200630-111751_Pages Manager.jpg
Speciaal voor tieners een aangepaste, betaalbare behandeling voor een mooie, gladde huid.
Huidversteviging d.m.v. het skinlift masker . In een kuur ook af te wisselen met de botanical peeling voor nog mooier en lang resultaat.