Huidverzorging

 

Heeft u geen huidprobleem maar wilt u wel uw gezicht goed verzorgen of wilt u gewoon even een moment voor uzelf, kies dan één van de volgende behandelingen :

  1. Hydraterende gezichtsbehandeling  voor de normale huid  €30,-

reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen en lippen, lotion, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion, kort verwijderen van oneffenheden, massage met een hydraterend masker, dag of nachtcrème.

        2. Tiener behandeling + epileren   €30,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, epileren wenkbrauwen, kort verwijderen van oneffenheden, Black mask tegen acne, dag of nachtcrème voor de vette huid.

        3.  Vitamine behandeling   €40,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion,  kort verwijderen van oneffenheden, massage met olie of crème, vitaminemasker, vitamine ampul, dag of nachtcrème.  

        4. Behandeling tegen een vette huid (MILD)  €45,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion,  kort verwijderen van oneffenheden, massage met een kalmerend masker, Black mask, drying lotion, dag of nachtcrème.

        5. Behandeling tegen een vette huid (STERK)  €55,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion,  kort verwijderen van oneffenheden, Ultra therapie massage met een kalmerend masker, Black mask extra sterk, drying lotion, dag of nachtcrème.

          6. Hydratation Deluxe    €65,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion,  kort verwijderen van oneffenheden, Ultra therapie massage met hyaluron en jojoba of macadamiaolie, massage met een hydraterend masker, Elastine masker, dag of nachtcrème.

          7. Huidversteviging   €65,-

Reiniging met milk, reiniging met mousse, reiniging van de ogen, dieptereiniging met een speciaal masker, lotion,  kort verwijderen van oneffenheden, Ultra therapie massage met hyaluron en macadamia olie, skinlift masker , beau-tox crème, speciale aloë vera gel als dag of nachtverzorging, jojoba olie.

EXTRA’S :

Ampul of serum onder de dag of nachtcrème + € 2.50

Oogmasker tijdens masker of massage + € 2.50

Epileren / harsen v.a. + € 7,-

Verven wenkbrauwen + € 8,- (toeslag voor verven met henna €3,-)

15 minuten massage met masker + € 8,-