Mijn Merken en Regels.

Alexandre Fabelle,

Een bijzonder merk waar ik in 1998 voor het eerst mee mocht werken. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in het oplossen / verminderen van huidproblemen en door haar ongelofelijk mooie resultaten op het gebied van huidverbetering, werk ik nog steeds heel graag met dit merk.

Alexandre Fabelle is een naam die staat voor een revolutionair huidverzorgingssysteem, gebaseerd op jarenlange ervaringen van toonaangevende dermatologen en internationale schoonheidshuizen. Ze volgt de 3 volgende basisprincipes.

1: Hypo-allergeen.

2: Plantaardige basis.

3: Gegarandeerd dierproefvrij.

Alexandre-Fabelle-Photo

BOHO GREEN,

Om vrolijk van te worden! Duurzame, natuurlijke en betaalbare make-up, nagellak en parfum. Zeer natuurvriendelijk. De producten worden zonder doosje geleverd en ook de verpakking van het product is recycle-baar.

(1 Procent van de omzet wordt door Boho Green Make-up gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu. Daarnaast draagt het merk bij aan de herbossing in Frankrijk.)

maxresdefault

LCBIO,

Voor een natuurlijke, biologische en rustgevende behandeling inclusief amber stenen deze stenen zijn krachtige reinigende stenen die negatieve energie omzetten in positieve energie. brengt evenwicht, maakt vrolijk en heeft een positieve werking bij stress en verschillende lichamelijke klachten.

lcbio-002 lcbio

 

REGELS VAN SALON 20:

Afspraken dienen minimaal 5 uur v.t.v. worden afgezegd als u niet kunt komen. Doet u dit niet, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen met een minimum van €13,-

Gekochte producten mogen i.v.m. hygiene niet worden geruild. Wel kunt u van bijna alle producten eerst een gratis proefmonster meenemen om thuis het product te testen.

Een kuurbehandeling is minimaal 1 behandeling per week voor 4 weken lang. Bij behandeling 5 t/m 8 mag u om de week komen als u dit fijner vindt.

Voor vaste klanten heb ik vaak nog extra leuke aanbiedingen. U bent een vaste klant als u minimaal 1x per 8 weken komt voor een behandeling.

Bij aankoop van 4 producten in één keer, een gratis behandeling tot €30,-  (m.u.v kuurbehandeling, hiervoor gelden andere regels zie onder kopje huidverbetering)